Aplikoni për të marrë pjesë në The Voice Kids. Aplikantët duhet të jenë nga mosha 6 deri në 14 vjeç. Të dhënat e prindit apo të një personi të autorizuar janë të detyrueshme.

Në rast se hasni probleme teknike, ju lutemi të dërgoni informacionet e mëposhtme me email tek thevoiceofalbania@top-channel.tv. Gjithashtu, për cdo paqartësi ju mund të telefononi në numrin +355 67 20 133 13, ose në numrat e sekretarisë së Top Channel +355 4 2 253 177 dhe +355 69 20 80 500.

Të dhënat e prindit apo personit të autorizuar