Artisti, Klinti Çollaku, ka rezervuar për finalen e ‘The Voice of Albania’ materialin muzikor “Halleluja” të Carly Rose Sonenclar. Javën e kaluar artisti u prezantua ndryshe përpara publikut, i cili i siguroi vendin në Finalen e Madhe. Performanca e Klintit sot u mirëprit nga publiku në sallë dhe nga mbështësit e tij të shumtë në numër.

Nëse dëshironi që Klinti të jetë fituesi i këtij edicioni, votoni në numrat 56666 nga Shqipëria dhe 55099 nga Kosova.