Pa as më të voglin dyshim që gjashtë artistët e vegjël dhuruan spektakël në skenë mbrëmjen e sotme, por një emër si Kida u mirëprit nga të gjithë, jo vetëm publiku, por edhe nga fëmijët që e duan shumë atë si këngëtare.

Me performancën e saj, ajo elektrizoi skenën dhe ngriti publikun në këmbë.