Të gjithë ju që jeni prej 6 deri në 14 vjeç dhe mendoni se jeni të talentuar, ejani dhe provoni zërin tuaj në datat e audicioneve që vijojnë:

9 Shtator 2017 – Audicioni i Tiranës, Studiot e Top Channel, Piramida, ora 11:00

12 Shtator 2017 – Audicioni i Vlorës, Pallati i Kulturës, ora 13:00

15 Shtator 2017 – Audicioni i Prishtinës, zyrat e Top Channel, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, ora 13:00

19 Shtator 2017 – Audicioni i Korçës, Biblioteka e Fëmijëve, ora 13:00

22 Shtator 2017 – Audicioni i Shkodrës, Qendra Kulturore e Fëmijëve, ora 13:00

Për të gjithë ata që e kanë të pamundur ardhjen në datat më sipër, mundësia e fundit për të qenë pjesë e ‘The Voice Kids’ është më:

14 Tetor 2017 – Audicioni i Tiranës, Studiot e Top Channel, Piramida, ora 11:00

Ju mirëpresim!