Shkrim i publikuar nga Bota Sot

Këngëtari Art Abazi njihet për talentin që ka në muzikë.

Por, ai është mahnitur nga talenti i një vajze të vogël, të quajtur Danjela.

Danjela ka marrë pjesë në spekaklin garues ‘The Voice Kids Albania’ ku mahniti publikun dhe jurinë me zërin e saj.

Arti ka shpërndarë videon e saj dhe ka thënë se “1 milion arsye me shiku k?t? video,me u k’naq? edhe me shpërnda  [????????]  “.

Se si e interpretoi Danjela këngën ‘Me ty’ të Elvanës, dëgjojeni më shumë.