Audicioni i Tiranës po afron. Sigurohuni të keni me vete gjithçka nevojitet për të bërë të vlefshëm audicionin tuaj, për t’u bërë pjesë e spektaklit më të madh që bën fëmijët protagoniste.

Çdo fëmijë duhet të jetë i shoqëruar nga një person në moshë madhore, mami, babi ose një i afërm. Fëmijët si dhe prindërit duhet të kenë një dokument identifikimi me vete, pasaportë, kartë identiteti, ose çertifikatë për fëmijët edhe një foto të tre muajve të fundit.

Fëmijët që do të marrin pjesë në audicion duhet të kenë përgatitur të paktën 2 këngë.

Për të mos lejuar asnjë faktor të jashtëm si uria apo etja të pengojnë ëndrrën tuaj, ju këshillojmë të armatoseni me rezerva të mjaftueshme uji dhe mos harroni të merrni në çantë snack-un tuaj të preferuar. Ndoshta do të keni nevojë edhe për karikuesin e telefonit, pasi do të jetë një ditë e gjatë.

Ju mirëpresim tek zyrat e Top Channel tek Piramida, ditën e shtunë, në datë 9 shtator. Audicionet fillojnë nga ora 11:00.