Gati një muaj pasi ka përfunduar ‘The Voice Kids 2’ qetësia e ambjenteve të Top Channel është thyer nga zhurma e vogëlushëve ish-konkurrentë të talent show-t me fëmijë.

Po ashtu, në Insta Story, Snapchat dhe Facebook Story të ‘The Voice Kids’ janë postuar momente argëtuese ku fëmijët janë shfaqur me veshje të ndryshme popullore, por edhe duke bërë ndonjë ‘prapësi’ të vogël.

Çfarë po kurdisin ata?! Qëndroni të vëmendshëm ndaj postimeve tona në rrjete sociale në ditët në vijim dhe përgjigjia e këtyre pyetjeve nuk do të vonojë!