Edhe këtë javë nuk mund të mungonte sondazhi në rrjetet sociale të ‘The Voice Kids’ për treshen e preferuar të publikut që kënduan në natën e dytë të Betejave. Publiku si në Facebook ashtu dhe Instagram ka votuar për treshen Danjela, Sibora dhe Jasmina si të preferuarën e tyre për këtë javë.

Vajzat e skuadrës së trajneres Miriam Cani interpretuan këngën ‘Chandelier’ të Sia.

Më poshtë renditja e sondazhit për treshen e preferuar:

  1. Danjela, Jasmina dhe Sibora
  2. Frensi, Shpëtimi dhe Petrina
  3. Kristel, Uendi dhe Rita
  4. Ajla, Klea dhe Jasmina
  5. Alisia, Adolfi dhe Erika
  6. Megi, Denis dhe Nisea

Postimi i sondazhit në Instagram:

Rezultati në përqindje sipas Facebook: