Denisi ka treguar edhe njëherë talentin e tij, me zërin drithërues që prek çdokënd.

Një dritë në skenë vetëm për të, mrekulloi publikun me performancën e saktë dhe super emocionuese.

Denisi ka patur një rrugëtim shumë të suksesshëm në ‘The Voice Kids’ ku ka treguar do anë të talentit të tij, si një performues i kompletuar.