Gara ka qenë tepër e vështirë, por në fund është publiku ai që ka vendosur se kush do të vijojë më tej aventurën në “The Voice Kids”.

E verdikti i publikut, i shprehur përmes televotimit, ka vendosur që të shpëtojë Sindin dhe Patris, duke iu bashkuar Sarës dhe Frensi, të cilat u shpëtuan më herët nga trajnerët Aleksandër dhe Renis Gjoka.

Sindi erdhi me këngën ‘Grace Potter and The Nocturnals’, një interpretim fantastik, i cili u duartrokit fort në sallë.

Ndërkohë që Patris erdhi me ‘I put a spell on you’, e interpretimi i saj krijoi një atmosferë magjepsëse në teatrin e ‘The Voice Kids’.

31 mars 2018 (gazeta-Shqip.com)