Kesaj rradhe Top Channel vendosi te vije ndryshe. Ndryshoi rutinen dhe nga TheVoiceOfAlbania ndryshoi ne VoiceKids.

Ky do te jete edicioni i pare dhe shume veta mezi po e presin.

Por ne deri tani akoma nuk dinim se kur do te fillonte ky show pasi regjistrimet kane filluar qe ne fundin e dhjetorit.

Dhe ne postimin e saj te fundit Miriam Cani e cila eshte nje nga gjyqtaret njofton se:’Me 19 Janar nisim kete rrugetim te bukur”. Epo tani na mbetet vetem te presim…