“The Voice Global” sërish ka bërë një përzgjedhje me performancat më të mira të “The Voice Kids” nëpër botë dhe për muajin shkurt, konkurrentja e përzgjedhur nga Shqipëria është Isea. Artistja arriti të kthejë karriget e të gjithë trajnerëve me performancën e saj me “Stone Cold” por në fund zgjodhi të ishte pjesë e skuadrës së Aleksandër dhe Renis Gjokës.