Klea në çdo etapë ka qenë një këngëtare që na ka dhuruar këngë plot energji.

Nuk ndodhi ndryshe dhe në këtë natë ku ajo performoi një nga këngët më të bukura të muzikës rock, me një super energji e shoqëruar nga një skenografi fantastike.

Edhe këtë herë ia arriti të rrëmbejë duartrokitjet e publikut.