Ana dhe Denisi i janë bashkuar grupit të 8 gjysmëfinalistëve të përzgjedhur dy javët e kaluara.

Edhe pse zgjedhja ka qenë shumë e vështirë, Miriam Cani ka shpëtuar Anën dhe Denisin.

Vetëm 2 bileta kanë mbetur për në gjysmëfinale, e ato do t’i përcaktojë publiku.