A doni të dini më tepër rreth ‘The Voice Kids’? Na ndiqni në Facebook, Instagram, Twitter dhe Snapchat!

Website: thevoice.top-channel.tv
Youtube: youtube/thevoiceofalbania
Facebook: facebook.com/thevoice.albania
Instagram: instagram.com/voicealbania
Twitter: twitter.com/VoiceAlbania
Snapchat: snapchat.com/add/thevoicealbania