Top Channel prej disa kohësh ka nxjerrë njoftimin se aplikimet për ‘The Voice Kids’ janë hapur. Ndërsa aplikimet shtohen përditë e më shumë, ne ju rikujtojmë se nëse dëshironi që fëmijët tuaj të bëhen pjesë e ‘The Voice Kids’, atëherë duhet të plotësoni formularin e aplikimit në linkun: http://thevoice.top-channel.tv/5/index.php/kids/.

Gjithashtu, për çdo paqartësi ju mund të telefononi në numrat e kontaktit që ne kemi publikuar: +355 67 20 133 13, ose në numrat e sekretarisë së Top Channel +355 4 2 253 177 dhe +355 69 20 80 500, ose mund të dërgoni të dhënat tuaja, në rrjetet tona sociale, ose në adresën email të ‘The Voice’: [email protected]

Ne ju mirëpresim!