Pas shumë netësh të mbushura me emocion, ka ardhur momenti që skuadrat të plotësohen. Kush do të marrë zërat më të mirë në Finalen e Audicioneve të Fshehura mbetet ende për t’u zbuluar. Emocione, surpriza dhe dëfrim i garantuar na pret në finalen e Audicioneve të Fshehura të ‘The Voice Kids’.