Pas vërshimit të fëmijëve në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë, është momenti të shkojmë në një tjetër qytet, i cili në vite ka qenë dhe është djepi i artistëve. ‘The Voice Kids’ vazhdon kërkimin e zërave më të mirë në vend. këtë herë në qytetin e Shkodrës.