The Voice Kids’ është mjaft aktiv në platforma të ndryshme dixhitale, në mënyrë që të mbajë të angazhuar ndjekësit e tij.

Në varësi të aplikacioneve që dashamirësit e këtij talent-show mund të preferojnë, ‘The Voice Kids’ ju është pranë me informacione, njoftime, video, foto, materiale ekskluzive, sondazhe, zhvillime ‘live’, grafika e të tjera mënyra ndërveprimi për të pasqyruar më së miri dhe për të bërë sa më të prekshme gjithçka ndodh nga parapërgatitjet e deri në Finalen e Madhe.

Në vijim gjeni të gjitha rrjetet sociale në të cilat ‘The Voice Kids’ është i pranishëm:

Website: thevoice.top-channel.tv
Youtube: youtube/thevoiceofalbania
Facebook: facebook.com/thevoice.albania
Instagram: instagram.com/voicealbania
Twitter: twitter.com/VoiceAlbania
Snapchat: snapchat.com/add/thevoicealbania