Përjetoni edhe ju njëkohësisht me trajnerët dhe konkurrentët emocionet e edicionit të tretë të spektaklit!

Nëse keni dëshirë të ndiqni Audicionet e Fshehura të “The Voice Kids” LIVE, ju njoftojmë se ato do të regjistrohen në datat e mëposhtme:

16 Dhjetor, ora 16:00
21 Dhjetor, ora 16:00
26 Dhjetor, ora 16:00
30 Dhjetor, 16:00
6 Janar, 13:00

Biletat mund t’i gjeni pranë studiove te Top Channel në Kashar dhe tek Piramida. Ju mirëpresim!