Magjia e Netëve Live është më pranë se kurrë. Nëse dëshironi të ndiqni nga afër spektaklin, të përjetoni emocionet dhe të shijoni performanca fantastike, biletat i gjeni në studiot e Top Channel në Kashar ose tek Piramida. Mos mungoni!