Gjashtë artistët e vegjël të skuadrës së Enedës dhuruan spektakël në mbrëmjen e parë të Netëve Live të ‘The Voice Kids’, por vetëm katër prej tyre do të vijojnë garën.

E ndërsa Rita dhe Denisi u shpëtuan nga Eneda, Klea dhe Mejba janë dy artistët e vegjël që publiku përmes televotimit i vlerësoi si më të mirët dhe i dërgoi në Gjysmëfinale.