Nata e dytë e Betejave nis sonte, në orën 21:00.

Gjatë episodit të sotëm trajneret e ‘The Voice Kids’, Eneda Tarifa dhe Miriam Cani rrëfejnë se për shkak të ‘The Voice Kids’ janë konfiktuar me vajzat e tyre. Cila mund të jetë arsyeja që ka shkaktuar këtë konflikt familjar?

Mos humbisni sonte në mbrëmje Betejat!