Jo të gjitha princeshat rriten në një dhomë rozë. Nuk po flasim për vajzat e familjeve mbretërore, por për ato që janë të veçanta për nga mirësia, shkëlqimi i syve, butësia dhe talenti.

Dhe Danjela, një nga konkurrentet e The Voice Kids duket fiks si një princeshë.

Duket se Danjela me performancat e saj ka thyer shikueshëri. Duket se ajo ja ka kaluar edhe klikimeve që ka pasur Enca në këtë format. /albeu.com/