Skuadra Eneda gati për të prekur finalen me Mejbën, Klean, Denisin dhe Ritën.

Fëmijë që kanë mahnitur me zërin e tyre, që nga faza e parë e spektaklit e deri në Netët Live. Cili do të kalojë në Finalen e ‘The Voice Kids’?

Mejba, Klea, Denisi apo Rita? Konkurrimi do të jetë i fortë, asnjë gabim nuk është më i lejueshëm. Do të jetë një natë mbushur me emocione të forta dhe padyshim me zëra të mrekullueshëm që do të mahnisnin si çdo herë.