Ana dhe Denisi janë artistët e vegjël nga skuadra Miriam të cilët i janë bashkuar 4 finalistëve të tjerë.

Të katër konkurrentët e skuadrës Miriam dhanë maksimumin me zërin dhe performancën e tyre, por ai që vendos është publiku me votat e tij.

E verdikti i publikut ishte i qartë, duke lënë jashtë gare Danjelën dhe Stinën, të cilat gjithashtu dhuruan spektakël në skenën e ‘The Voice Kids’.