Mbrëmjen e kësaj të shtune përcaktohen edhe 4 gjysmëfinalistët e fundit që do të përzgjidhen nga Skuadra e Miriam Camit.

Adolfi, Danjela, Ana, Denisi, Arseldi dhe Stina do të konkurrojnë sonte me zërin e tyre për të fituar zemrat e publikut, por edhe të bindin Miriamin se kush duhet shpëtuar.

Mbetet për t’u parë se kë do të shpëtojë Miriam, e kë do të çojë në gjysmëfinale publiku.