Faza më emocionuese e spektaklit nis të premten e 23 Marsit. Kapitulli i fundit i spektaklit paraprihet edhe nga promoja e re e ‘The Voice Kids’, e cila tregon se publiku duhet të përgatitet për të tjera të papritura.

Tetëmbëdhjetë artistë ia dolën të kalojnë të gjitha fazat duke arritur të prekin Netët Live.

Skuadra e Miriamit: http://thevoice.top-channel.tv/index.php/skuadrat/miriam/;

Skuadra e Enedës: http://thevoice.top-channel.tv/index.php/skuadrat/eneda/;

dhe Skuadra e Aleksandër dhe Renis Gjokës: http://thevoice.top-channel.tv/index.php/skuadrat/gjoka/

kanë përkatësisht nga 6 artistë ende në garë. Cilët do të shkojnë në Finale? Këtë mund ta zbuloni vetëm duke na ndjekur te premteve, në orën 21:00, në Top Channel.