‘The Voice Kids’ së shpejti në Top Channel! Aplikimet kanë kohë që kanë filluar. Por, si duhet të veproni për të bërë aplikimin për ‘The Voice Kids’? Është shumë e thjeshtë.

Aplikantët duhet të jenë nga mosha 6 deri në 14 vjeç.

Gjithçka duhet të plotësoni, janë disa të dhëna bazë në linkun e aplikimit të dedikuar për ‘The Voice Kids’: http://thevoice.top-channel.tv/5/index.php/kids/.

Për çdo paqartësi, ju mund të telefononi në numrat e kontaktit që ne kemi publikuar: +355 67 20 133 13, ose në numrat e sekretarisë së Top Channel +355 4 2 253 177 dhe +355 69 20 80 500, ose mund të dërgoni të dhënat tuaja në rrjetet tona sociale.

Ju këshillojmë që aplikimin ta kryeni nga kompjuteri. Në rast se hasni probleme teknike, ju lutemi të dërgoni me email, në adresën [email protected], të dhënat  bazë që kërkohen në formularin e aplikimit