‘The Voice Kids’ së shpejti në Top Channel!

Nëse dëshironi që fëmijët tuaj të bëhen pjesë e ‘The Voice Kids’, atëherë plotësoni formularin e aplikimit në linkun: http://thevoice.top-channel.tv/5/index.php/kids/.

Për çdo paqartësi, ju mund të telefononi në numrat e kontaktit që ne kemi publikuar: +355 67 20 133 13, ose në numrat e sekretarisë së Top Channel +355 4 2 253 177 dhe +355 69 20 80 500.

Gjithashtu, ju mund të dërgoni të dhënat tuaja, në rrjetet tona sociale, ose në adresën email të ‘The Voice’ : [email protected]