Sërish ‘The Voice Room’ do të jetë LIVE në faqen zyrtare të ‘The Voice Kids’ në Facebook ku Dojna Mema do të mirëpresë sërish artistët në garë ish-konkurrentët, Vocal-Coach-ët dhe Instamotrat për të komentuar performancat e artistëve, të cilët luftojnë për zërin më të mirë.

Por mos harroni, fituesi zgjidhet vetëm nga publiku përmes televotimit.