Sërish ‘The Voice Room’ do të jetë LIVE në faqen zyrtare të ‘The Voice Kids’ në Facebook ku Dojna Mema do të mirëpresë sërish konkurrentët, Vocal-Coach-ët dhe trajnerët e vegjël Instamotrat për të komentuar performancat e artistëve, të cilët luftojnë për një vend në finalen e madhe.