Yll Limani nis provat në skenën e ‘The Voice Kids’. Ai do të performojë si i ftuar natën e sotme dhe jo më si një konkurrent. Këngët që ai do të këndojë për publikun e ‘The Voice Kids’ do të zbulohen sonte në mbrëmje, por e sigurt është se do të jetë një performancë shumë e veçantë.