Altea është fituese e edicionit të tretë të “The Voice Kids Albania”, në ekranin e Top Channel.

Rrugëtimi i saj nisi në momentin që në ‘Audicionet e Fshehura’ iu kthyen trajnerët dhe zgjodhi t’i bashkohej skuadrës së trajnerëve Aleksandër dhe Renis Gjoka.

Artistja e vogël kapërceu javë pas jave vështirësitë e garës, duke e sjellë deri në mbrëmjen finale ku dhe triumfoi si “Zëri më i mirë i Shqipërisë për fëmijë”.

Altea është artistja, e cila me mbështetjen e publikut, ia doli të rrëmbente trofeun e madh të “The Voice Kids Albania”